Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige roerei recept
Romige roerei recept

Romige roerei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bieslook schoon en snijd hem fijn. Klop de eieren met de slagroom los. Roer de bieslook en de erwten erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de bacon in repen. Bak de repen bacon knapperig in een droge koekenpan. Laat ze uitlekken. Bestrijk daarna 6-8 kleine ovenschaaltjes ( 150 milliliter inhoud) met het spekvet. Verdeel dan het eimengsel over de schaaltjes. Zet de schaaltjes 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Roer na ca. 10 minuten af en toe door. Serveer tenslotte de bacon erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige roerei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven