Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebroodrondjes met haringtartaar recept
Roggebroodrondjes met haringtartaar recept

Roggebroodrondjes met haringtartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bieslook. Leg een beetje opzij voor garnering en snijd de rest in kleine ringetjes. Snijd de haringen in hele kleine blokjes. Pel en snipper de uien heel fijn. Snijd de augurken en de tomaten in hele kleine blokjes. Meng alle voorbereide ingredienen met de olie en het limoensap. Breng op smaak met peper en evt. met een klein beetje zout. Laat afgedekt minimaal 30 minuten intrekken. Breng nogmaals op smaak. Leg de haringtartaar op de roggebroodrondjes en garneer met de bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roggebroodrondjes met haringtartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven