Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappelgratin recept
Romige aardappelgratin recept

Romige aardappelgratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in tweeŽn en kook ze 20 minuten. Pel en snipper de uien. Was de tijm en hak hem fijn. Smelt 100 gram boter en fruit de uien glazig. Fruit de bloem kort mee. Blus af met de bouillon en de room en breng het geheel al roerend aan de kook. Rasp de kaas en roer de helft door de saus. Breng flink op smaak met zout, peper en tijm. Schep de aardappels in een ingevette ovenschaal en verdeel de saus erover. Bestrooi met de rest van de kaas en bak deze schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. goudbruin

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappelgratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven