Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomkaas-amandelrol voor buffet recept
Roomkaas-amandelrol voor buffet recept

Roomkaas-amandelrol voor buffet


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Rooster de amandelen en de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.
Neem uit de pan en laat afkoelen. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd deze in zeer fijne blokjes.
Was de bieslook en snijd hem fijn.
Meng de amandelen, de pijnboompitten, de paprika en de bieslook. Roer de roomkaas glad en breng op smaak met peper.
Strooi het notenmengsel in een rechthoek (18 x 40 cm) op een groot stuk vershoudfolie.
Verdeel de roomkaas aan de onderste zijde met een eetlepel in een grote rol over het mengsel.
Rol het geheel voorzichtig stijf op met behulp van het vershoudfolie.
Laat de rol verder opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roomkaas-amandelrol voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven