Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozenbowl recept
Rozenbowl recept

Rozenbowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rozenblaadjes en laat ze goed uitlekken Doe ze in een pan en overgiet ze met 2,5 deciliter water. Voeg de suiker en de kruidnagels toe en blijf roeren tot het water kookt en de suiker opgelost is. Leg de deksel op de pan en laat alles op laag vuur ca 3 kwartier tot 1 uur trekken. (Niet laten koken) Neem de pan van het vuur en laat de vloeistof wat afkoelen. Goet het door een zeef en zet het afgedekt in de koelkast om verder af te koelen. Meng (korte tijd vr gebruik) 2 deciliter van de rozensiroop met de rijn en de moezelwijn. Vul de glazen voor de helft bowl in mooie, lage, brede glazen en vul dan aan met de sekt.

Allergenen Informatie

Voor dit rozenbowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven