Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet recept
Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet recept

Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Breek de biscuitjes in kleine stukjes. Roer de yoghurt, de mascarpone, de vanillesuiker en de suiker door elkaar. Klop de slagroom stijf en spatel hem door het yoghurtmengsel. Doe de biscuitjes in een grote schaal en besprenkel hem met 150 milliliter kersensap en de rum. Verdeel hierover de kersen en dan het roommengsel. Schaaf de chocolade en strooi deze over het dessert.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schwarzwälder kirsch toetje voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven