Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taaitaai recept
Taaitaai recept

Taaitaai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp de anijssuiker fijn in een kom. Voeg de honing, stroop en 1 ei toe en roer het goed door elkaar. Zeef in een andere kom het zelfrijzend bakmeel en roer de speculaaskruiden en zout erdoor. Roer het bakmeel met een spatel door de honing tot een stevig deeg. Laat het deeg afgedekt 1 uur in de ijskast opstijven. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een rechthoekige lap van 1 cm dikte. Leg het deeg op het bakpapier en bestrijk de bovenzijde met 1 losgeklopt ei. Bak de taaitaai in 20 minuten bruin en gaar in het midden van de oven. Laat de taaitaai op de bakplaat afkoelen en snijd de koek in stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taaitaai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven