Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstbroodjes recept
Worstbroodjes recept

Worstbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het broodmix volgens de aanwijzing, dek het af met plasticfolie en laat het 25 minuten rijzen. Meng het gehakt met 1 ei, nootmuskaat, paneermeel, mosterd en zout. Maak van het gehakt 12 kleine worstjes. Kneed het deeg goed door en verdeel het in 12 porties. Bestuif het werkvlak met bloem en rol de deegbolletjes uit tot een rechthoek van 12 x 15 cm. Rol de worstjes elk in een deeglapje en plak het met iets water goed dicht. Laat de broodjes 25 minuten met de naad naar beneden onder een doek rijzen. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Klop het overige ei los. Leg de broodjes met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het ei. Bak de worstbroodjes in 30 minuten gaar en bruin.

Allergenen Informatie

Voor dit worstbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven