Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spiesjes van excotisch fruit voor buffet recept
Spiesjes van excotisch fruit voor buffet recept

Spiesjes van excotisch fruit voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de rozijnen af en laat ze uitlekken. Doe ze in een kom, giet het sinaasappelsap erbij en meng goed. Schil de gemberwortel en rasp ca. 0,5 cm fijn.
Schil het fruit. Verwijder het klokhuis van de appel en de peer en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Snijd de banaan in plakjes van 5 mm dik. Snijd de druiven door en verwijder de pitjes.
Klop de slagroom stijf en voeg de gember, kardemom en het anijspoeder toe.
Rijg het fruit en de rozijnen om en om aan satéprikkers en leg ze op een schaal en geef er een flinke schep gemberslagroom bij.
Hak de gekonfijte gember zeer fijn en bestrooi de spiesjes hiermee

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spiesjes van excotisch fruit voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven