Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazieflensjes met feta voor buffet recept
Spinazieflensjes met feta voor buffet recept

Spinazieflensjes met feta voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de bloem, de eieren, de melk en een snufje zout tot een beslag. Laat 12.5 minuten rijzen. Maak de spinazie schoon en laat hem uitlekken. Maak de champignons schoon en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de ui, de knoflook en de champignons in de hete olie. Voeg de spinazie toe en laat hem slinken met het deksel op de pan. Breng op smaak met zout en peper . Verhit telkens 1 theelepel in een grote pan. Bak van het beslag achtereenvolgens 6-8 flensjes. Vet een vuurvaste schaal in (ca 20 x 30 cm). Verdeel de spinazie over de flensjes. Verbrokkel de feta in fijne stukken en strooi ca. 3/4 hiervan op de spinazie. Rol de flensjes op, snijd ze in ca. 1,5 cm dikke schijven en leg ze dakpansgewijs in de schaal. Was de tomaten, snijd ze in dunne partjes en leg ze erop. Rasp de kaas en strooi hem met de rest van de feta eroverheen. Gratineer de flensjes in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazieflensjes met feta voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven