Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-hamcroissants voor buffet recept
Tomaten-hamcroissants voor buffet recept

Tomaten-hamcroissants voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de tomaten uitlekken en snijd ze in stukjes. Rasp de parmezaan.
Was de basilicum en haal de blaadjes van de takjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Neem het deeg uit de verpakking, rol het uit en verdeel ze in driehoeken.
Beleg ieder stuk met een plak ham, stukjes tomaat en wat basilicum.
Rol de driehoeken vanaf de brede kant op. Bestrooi met parmezaan.
Leg de croissants op een met bakpapier bekleed bakblik en bak ze 13.5 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen.
Roer de roomkaas glad met de tonatenpuree en de ajvar.
Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Serveer de dip met de croissants.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-hamcroissants voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven