Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grote papa's hamburger recept
Grote papa's hamburger recept

Grote papa's hamburger


Ingrediënten


Bereidingswijze


1.
Snipper de helft van de rode ui en meng dit met het gehakt, het ei en het panneermeer samen met de worchestersaus en zout en peper goed door elkaar en maak er hamburgers van van ongeveer 1cm dik en ter grote van het ciabatta broodje.

2.
Bak deze vervolgens in de pan. Draai het niet te vaak om, want dan zal de hamburger uit elkaar vallen.

3.
Leg het ciabbatta broodje kort onder de gril en snij de ui en tomaat in plakken.

4.
Leg eerst wat sla op het broodje vervolgens een plakje tomaat.

5.
Als de hamburger bijna klaar is leg er een plakje rode ui op en vervolgens een plak cheddar kaas laat deze nog even smelten onder de gril. Leg vervolgens de hamburger met ui en kaas op het broodje.

Allergenen Informatie

Voor dit grote papa's hamburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven