Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champagne-kaasfondue recept
Champagne-kaasfondue recept

Champagne-kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het brood in stukjes. Hak de truffel fijn. Halveer het teentje knoflook en wrijf de fonduepan er mee in. Meng in een kommetje de maizena met 2 eetlepels champagne. Schenk de rest van de champagne in de pan en verwarm het langzaam. Voeg 1/3 van het kazenmengsel toe en blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Roer voorzichtig het maizenamengsel erdoor. Voeg beetje bij beetje de rest van de kaas toe. Roer de truffel erdoor. Zet de fonduepan op een rechaud en serveer het met de stukjes brood. Serveer de rest van de champagne erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit champagne-kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven