Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtencoupe recept
Vruchtencoupe recept

Vruchtencoupe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels en snijd ze in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de appels klein. Was de citroen en rasp de schil. Pers het vruchtvlees van de citroen uit. Breng 250 mililiter water aan de kook met het kaneelstokje, de suiker, het citroensap en de citroenschil. Stoof de appels 5 minuten in dit mengsel. Roer het puddingpoeder glad met een beetje water, roer het door het door de appelcompote en breng het geheel weer aan de kook. Neem het kaneelstokje uit de pan en laat de compote afkoelen. Breek de lange vingers in stukjes. Klop de slagroom en roer hem door de compote. Vul de coupes om en om met laagjes compote, lange vingers en cranberrycompote.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtencoupe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven