Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waldorfsalade met cantharellen voor buffet recept
Waldorfsalade met cantharellen voor buffet recept

Waldorfsalade met cantharellen voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de knolselderij. Was de appels. Rasp de appels en de knolselderij fijn. Meng ze met het citroensap. Hak de walnoten grof en laat de cantharellen uitlekken. Roer de yoghurt, de slasaus en de melk glad. Breng op smaak met zout en peper. Meng alles doorelkaar en zet minstens 2 uur koud weg. Was en hak de peterselie en strooi het er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit waldorfsalade met cantharellen voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven