Zalm-spinazie lasagne voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Laat de spinazie op middelhoog vuur afgedekt, in 5 minuten ontdooien.
  2. Roer regelmatig.
  3. Voeg , boter en toe en de tafelmargarine.
  4. Laat afkoelen.
  5. Vet een grote ovenschaal (22 x 30 cm, ca. 6 cm hoog) in, roer de crème fraiche glad en strijk een dunne laag op de bodem.
  6. Leg er 4 lasgnebladeren op en strijk er nog een dunne laag crème fraiche op.
  7. Leg de helft van de erop.
  8. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  9. Kluts de en roer ze door de spinazie.
  10. Eventueel nog eens op smaak brengen.
  11. Giet het mengsel op de zalmlaag.
  12. Leg eerst de resterende en vervolgens de rest van de lasagnevellen erop.
  13. Bestrijk met de resterende crème fraiche en bestrooi met de .
  14. Bak de lasgneschotel 50-60 minuten in de oven en verdeel in 12 stukken,.
  15. Koud en warm, het smaakt allebei prima.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter om in te vetten, becel light, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
392 kcal
19%1568 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm-spinazie lasagne voor buffet