Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-spinazie lasagne voor buffet recept
Zalm-spinazie lasagne voor buffet recept

Zalm-spinazie lasagne voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de spinazie op middelhoog vuur afgedekt, in 5 minuten ontdooien. Roer regelmatig. Voeg zout, boter en nootmuskaat toe en de tafelmargarine. Laat afkoelen. Vet een grote ovenschaal (22 x 30 cm, ca. 6 cm hoog) in, roer de crème fraiche glad en strijk een dunne laag op de bodem. Leg er 4 lasgnebladeren op en strijk er nog een dunne laag crème fraiche op. Leg de helft van de zalm erop. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kluts de eieren en roer ze door de spinazie. Eventueel nog eens op smaak brengen. Giet het mengsel op de zalmlaag. Leg eerst de resterende zalm en vervolgens de rest van de lasagnevellen erop. Bestrijk met de resterende crème fraiche en bestrooi met de kaas. Bak de lasgneschotel 55 minuten in de oven en verdeel in 12 stukken,. Koud en warm, het smaakt allebei prima.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm-spinazie lasagne voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven