Allergie informatie: Zalmfilet met een dressing van kappertjes en pijnboompitten,prei,limoenpuree en rode paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram pijnboompitten
- 25 gram kappertjes(uitgelekt gewicht)
- sap van 1 limoen
- 1 deciliter olijfolie
- gembersiroop
- peper
- zout
- 250 gram aardappels, kruimig
- 1/2 deciliter room
- 1 limoen
- olijfolie
- peper
- zout
- 1 rode paprika, geroosterd
- olijfolie
- 8 stukjes zalm van 80 gram
- 1/2 deciliter olijfolie
- 4 stengels prei
- 20 gram boter
- 1/2 deciliter room culinair
- 40 gram spekblokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie