Spezzatino alla Panna

Ingrediënten

+ -
print

2 deciliter room: creme fraiche, culinesse etc.

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak het in stukjes gesneden vlees in de met een scheutje vloeibare boter op hoog vuur bruin.
  2. Blus het af met de /vieux.
  3. Voeg de peper en het zout toe.
  4. Schep het uit de pan apart op een bord.
  5. Bak ondertussen in dezelfde pan in de in de pan achtergebleven overige boter de schoongemaakte en in stukken gesneden en ui toe.
  6. Bak het even aan totdat het bruin ziet.
  7. Voeg daarna de toe.
  8. Houd het vuur constant hoog zodat de groenten bakken, het geheel mag niet gaan pruttelen of koken!
  9. Voeg nadat de gebakken zijn het apart gehouden vlees weer toe en bak het nog even kort mee.
  10. Na 2 minuten voeg je de en vervolgens de toe om het te binden tot een saus.
  11. Proef en voeg nog naar smaak peper en zout toe.
  12. Laat het geheel indikken tot een dikkere saus.
  13. Lekker met stokbrood en eenItaliaanse salade.
  14. Ik serveer het met een gekoelde Italiaanse witte sijn, zoals een Frascati.
  15. Buon appetito!!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1044 kcal
52%4176 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spezzatino alla Panna