Spinazie met bladerdeeg
- Herkomst Palestina
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van chantal1975
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Laat het ontdooien.
Roerbak de in een pan in een vleuge olie.
Laat de goed uitlekken.
Doe de helft van de plakjes in een ovenschaal die je ingesmeerd hebt met boter of olie.
Leg de plakjes en de helft van de op de bodem, daarna de uitgelekte er boven op. - en naar smaak.
- Dan de oregano er overheen en het resterende deel van de kaas.
Tot slot dek je het geheel af met de rest van de bladerdeeg en smeer je de toplaag met wat ei in.
Dan het geheel in de oven doen, voorverwarmd op 180 graden, en ongeveer 45 minuten laten bakken.
Eet smakelijk.
Suggesties:
- je kunt bij de spinazie ook champignons, tomaat, paprika of uien toevoegen. - Dit maakt het gerecht wel machtiger, maar is ook lekker,
- in plaats van kun je geruld gehakt of uitgebakken ontbijtspek gebruiken,
- het gerecht kun je ook vegetarisch laten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Spinazie met bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 543 kcal | 27% | 2172 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 34 g. | 13% | 136 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |