Spinazie-ovenschotel met geraspte belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spinazie-ovenschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Laat de spinazie ontdooien en uitlekken.
- Verdeel de spinazie over de bodem van een ovenschotel.
- Verdeel de helft van de over de spinazie.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Snijd de in plakjes.
- Verhit de in een koekenpan en bak het rul met de .
- Verdeel het gehaktmengsel over de .
- Verdeel de rest van de over het gehaktmengsel.
- Maak in de 4 kuiltjes en breek in elk kuiltje een ei.
- Bestrooi het gerecht met geraspte .
- Bak de schotel in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar.
- Zet de schotel eventueel de laatste 5 minuten onder de grill voor een mooi bruin korstje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie a la creme
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardappelpuree kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- aardappelpuree, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 169 kcal | 8% | 676 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |