Spinazie tagliatelle
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tagliatelle recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Rasp
Bereidingswijze
- Was de en laat hem goed uitlekken.
- Verwijder de zaadjes van de en snijd hem in dunne reepjes.
- Pel de en snipper hem.
- Snijd de in snippers.
- Breng 1, liter water aan de kook.
- Verhit 3 eetlepels in een wok en roerbak de al roerend tot het slinkt.
- Hak de fijn.
- Verhit in een andere wok 3 eetlepels en roerbak de met tot de kleurt.
- Boen de schoon en rasp de schil boven de wok.
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Voeg de , en toe aan de wok en voeg 50 mililiter pastakookvocht toe.
- Warm het geheel al roerend goed door tot de gesmolten is.
- Giet de af.
- Verdeel de over 4 borden en verdeel de spinaziesaus erover.
- Bestrooi het gerecht met geraspte .
- Snijd de in 8 partjes en leg op elk bord 2 partjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met spinazie roomkaassaus420m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie430m
-
Recept
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas435m
-
Recept
Light tagliatelle met ham en spinazie415m
-
Recept
Romige tagliatelle met zalm en dille440m
-
Recept
Tagliatelle met zalm420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 489 kcal | 24% | 1956 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 51 g. | 19% | 204 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |