Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Klop de los.
  2. Rooster de in een droge hete koekepan tot ze lichtbruin zijn.
  3. Breng de groetnenbouiilon aan de kook en voeg de toe.
  4. Smelt in een andere pan de .
  5. Voeg al roerend de toe.
  6. Laat 2 minuten zachtjes garen.
  7. Schenk het -/bouillonmengsel in gedeelten bij het -/bloemmengsel.
  8. Roer tussendoor steeds door tot er een glad mengsel is.
  9. Roer de in gedeelte erdoorheen.
  10. Roer de er in gedeelten doorheen.
  11. Breng op smaak met en .
  12. Breng de saus tegen de kook aan tot hij gebonden is.
  13. Houd de saus warm.
  14. Doe een scheut in de wok en bak hier de kabeljauw licht in aan.
  15. Strooi en naar eigen inzicht en over.
  16. Bewaar de kabeljauw in aluminiumfolie.
  17. Doe een scheut olijfolie in de wok en roerbak hierin in gedeeltes de .
  18. Voeg de al roerende toe.
  19. Haal de kabeljauw uit de aluminiumfolie en leg dit op de .
  20. Giet de kaassaus over het geheel.
  21. Bestrooi met de geroosterde .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
  • spinazie en groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • pesto, groentebouillon, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • pesto kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1468 kcal
73%5872 kcal
Vetten
49 g.
70%196 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus