Spinazielasagne met ham

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in ruim water met wat zout in ca 8 minuten beetgaar.
  2. Giet de pasta af en laat even schrikken en vervolgens goed uitlekken.
  3. Was de .
  4. Pel de en snijd hem in blokjes en fruit hem in de hete .
  5. Voeg de toe en laat slinken.
  6. Breng op smaak met .
  7. Laat de goed uitlekken en druk er het eventuele vocht nog uit.
  8. Smelt 60 gram en roer de erdoorheen.
  9. Schenk de erbij en breng de saus alroerende met een garde rustig aan de kook.
  10. Breng op smaak met zout, peper en .
  11. Klop de los met wat saus en roer het mengsel door de rest van de saus.
  12. Vul een ingevette ovenschaal (ca. 25 x 35 cm.
  13. inhoud 1,5 liter) afwisselend met laagjes saus, pasta, en .
  14. Sluit af met en laag saus.
  15. Was de en snijd in plakjes.
  16. Beleg de lasagne ermee.
  17. Rasp de kaas en strooi over de .
  18. Bak de lasagne ca. 30-40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, jongbelegen kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
548 kcal
27%5480 kcal
Vetten
25 g.
36%250 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
21%540 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazielasagne met ham