Spinazielasagne met ham
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Spinazielasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Garde
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de pasta in ruim water met wat zout in ca 8 minuten beetgaar.
- Giet de pasta af en laat even schrikken en vervolgens goed uitlekken.
- Was de .
- Pel de en snijd hem in blokjes en fruit hem in de hete .
- Voeg de toe en laat slinken.
- Breng op smaak met .
- Laat de goed uitlekken en druk er het eventuele vocht nog uit.
- Smelt 60 gram en roer de erdoorheen.
- Schenk de erbij en breng de saus alroerende met een garde rustig aan de kook.
- Breng op smaak met zout, peper en .
- Klop de los met wat saus en roer het mengsel door de rest van de saus.
- Vul een ingevette ovenschaal (ca. 25 x 35 cm.
- inhoud 1,5 liter) afwisselend met laagjes saus, pasta, en .
- Sluit af met en laag saus.
- Was de en snijd in plakjes.
- Beleg de lasagne ermee.
- Rasp de kaas en strooi over de .
- Bak de lasagne ca. 30-40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Minibroodjes met ham en kaas voor buffet440m
-
Recept
Gevulde aardappel met gebakken eendenlever en gedroogde ham41u
-
Recept
Ham-wortelwrap voor buffet430m
-
Recept
Sandwich met brie en ham voor buffet425m
-
Recept
Ham-champignonragout voor buffet440m
-
Recept
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, jongbelegen kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, melk, jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jongbelegen kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 548 kcal | 27% | 5480 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 250 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 54 g. | 21% | 540 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |