Spinaziespaghetti met spekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Kook de gaar volgens aanwijzing op de verpakking.
- Giet de pasta af.
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Bak de spekjes met de ui en de knoflook ca. 8 minuten in een droge koekenpan.
- Voeg de toe en bak ze 2 minuten mee.
- Voeg de bevroren toe en verwarm het geheel tot de is ontdooid.
- Roer de spinaziesaus af en toe door.
- Voeg de toe en breng op smaak met .
- Meng de spinaziesaus met de en de kaas of schep de saus en de kaas over de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinaziespaghetti415m
-
Recept
Spinaziespaghetti met creme fraiche415u
-
Recept
Spaghetti a la spinazie met spekjes430m
-
Recept
Carbonara fusillipasta met ham,spekjes en kaas425m
-
Recept
Ovenschotel met macaroni, spinazie en spekjes445m
-
Recept
Romige spaghetti met spinazie en spekjes420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en jong kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en jong kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 494 kcal | 24% | 1976 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 53 g. | 20% | 212 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |