Spinazietaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van Tommies Kitchen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
Laat het op het aanrecht ontdooien
Laat de uitlekken in een vergiet
Rul het in een koekenpan en voeg alle kruiden en de toe. - Voeg als laatste de ketjap toe.
- Maak het gerust pittiger naar eigen smaak door met de ingrediënten te spelen.
Vet de ovenschaal in met of spray.
Verdeel de deegblaadjes aaneengesloten over de bodem en de zijkant van de ovenschaal. - Verdeel de over de bodem van de taart en smeer het gelijkmatig uit.
- Verdeel het gelijkmatig over de en verdeel daarna de uitgelekte erover.
vouw de randen van het naar binnen en verdeel de geraspte erover. - Bak de spinazietaart gedurende 25 minuten tot de is gesmolten en de randen goudbruin zijn.
Dien de taart op in de ovenschaal en snijdt er 4 of meer stukken van.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinazietaart (vega)41u
-
Recept
Spinazietaart430m
-
Recept
Spinazietaart435m
-
Recept
Spinazietaart met feta41u
-
Recept
Hartige spinazietaart430m
Variaties op Spinazietaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spinazietaart | 7 | Vegetarisch |
Spinazietaart met feta | 2 | Hartige taarten |
Spinazietaart met feta en pijnboompitten | 1 | Hartige taarten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- spinazie en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin, kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 748 kcal | 37% | 2992 kcal |
Vetten | 53 g. | 76% | 212 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |