Spinazietaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
    Laat het op het aanrecht ontdooien
    Laat de uitlekken in een vergiet
    Rul het in een koekenpan en voeg alle kruiden en de toe.
  2. Voeg als laatste de ketjap toe.
  3. Maak het gerust pittiger naar eigen smaak door met de ingrediënten te spelen.
    Vet de ovenschaal in met of spray.
    Verdeel de deegblaadjes aaneengesloten over de bodem en de zijkant van de ovenschaal.
  4. Verdeel de over de bodem van de taart en smeer het gelijkmatig uit.
  5. Verdeel het gelijkmatig over de en verdeel daarna de uitgelekte erover.
    vouw de randen van het naar binnen en verdeel de geraspte erover.
  6. Bak de spinazietaart gedurende 25 minuten tot de is gesmolten en de randen goudbruin zijn.
    Dien de taart op in de ovenschaal en snijdt er 4 of meer stukken van.
25
25
25

Variaties op Spinazietaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spinazietaart
VariatieAantalGang
Spinazietaart7Vegetarisch
Spinazietaart met feta2Hartige taarten
Spinazietaart met feta en pijnboompitten1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • spinazie en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin, kaas, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
748 kcal
37%2992 kcal
Vetten
53 g.
76%212 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazietaart