Spinazietaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Spinazietaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van irene901
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 180 graden C.
- Ontdooi de bladerdeegplakken.
- Ontdooi de op een laag vuur.
- Rul het gehakt met de .
- Als het gehakt gaar is het kuipje boursine erdoor doen.
- Ondertussen een ovenschaal in vetten en bekleden met .
- Zorg dat er over de rand hangt zodat je het straks over de dicht kan vouwen.
- Als de ontdooit is en het gehakt gaar dan kan alles door elkaar en in het overschaal gedaan worden.
- Het er overheen dichtvouwen als een pakketje.
- Tenslotte nog 35-40 minuten in de oven.
- Eventueel kun je er witte pasta bij serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinazietaart425m
-
Recept
Spinazietaart41u15m
-
Recept
Spinazietaart (vega)41u
-
Recept
Spinazietaart met feta41u
-
Recept
Hartige spinazietaart430m
Variaties op Spinazietaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spinazietaart | 7 | Vegetarisch |
Spinazietaart met feta | 2 | Hartige taarten |
Spinazietaart met komijn | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 346 kcal | 17% | 1384 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |