Spinazietaartjes met kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Spinazietaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van jasmin
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet de vormpjes in met boter en bekleed ze met .
- Roerbak de met de knoflook op hoog vuur.
- Laat snel slinken en schep in een vergiet.
- Druk er zoveel mogelijk vocht uit.
- Klop de los met de room en roer de geraspte kaas en de erdoor.
- Verdeel het spinaziemengsel over de vormpjes.
- Bak de hartige taartjes in 20-30 minuten goudbruin en gaar in de oven.
- Verlaag na 10 minuten de oventemperatuur tot 170°C.
- Laat iets afkoelen en haal uit de vorm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinazietaartjes met tomaat41u
-
Recept
Quiche met spinazie en drie soorten kaas420m
-
Recept
Spinazie kaas taart met worstjes41u15m
-
Recept
Hartige taart met kip, spinazie en kaas41u30m
-
Recept
Witlof, ham en kaas maar dan net even anders435m
-
Recept
Hartige taartjes met tomaten, ham en kaas41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter om in te vetten en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter om in te vetten en koksroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 83 kcal | 4% | 332 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |