De klutsen met , en paprikapoeder(1 stuk) (naar smaak).
Spitskool(500 gram) snijden, als dat nodig is.
De geklutste ei in pan tot roerei bakken, daarna opzij zetten.
De ui(1 stuk) in vloeibaar boter(1 stuk) bakken tot glanzend, bouillonblokje(1 stuk) toevoegen en peper(1 stuk)(1 stuk), dan de spitskool(500 gram) er bij bakken tot glanzend en dan de roerei toevoegen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
bouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter en bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (2)
Spitskool met ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies RESET
Hallo, ik heb net het recept spitskool met ei, geserveerd met rijst gemaakt, heerlijk, ik wist niet dat spitskool zo lekker kon zijn.
Sandra 31 oktober 2013
Hallo allemaal,
Ik weet niet of het aan mij ligt, ik ben nl.splinternieuw op deze website, maar als ik het recept zoek van rode kool met ananas dan krijg ik 4357 recepten waar helemaal geen rode kool... Lees reactie
3 augustus 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.