Spruitjespot
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
- Bereiden
- Kookboek van beumi
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Spruitjes wassen en beetgaar koken in ongeveer 7 minuten.
- Afgieten en koud spoelen om het gaarproces te stoppen.
- De selderijblokjes beetgaar koken in ongeveer 5 minuten, deze ook koud spoelen.
- De ui glazig bakken en de er even bij smoren.
- Snufje toevoegen.
- Aardappelblokjes even meebakken.
- Dan de spruitjes en de selderijblokjes erbij.
- Eventueel nog een scheutje erbij als het te droog lijkt.
- Goed warm laten worden.
Variaties op Spruitjespot
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spruitjespot met shoarmavlees | 1 | Groentegerechten |
Makkelijke spruitjespot | 1 | Groentegerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine en groentenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine en groentenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentenbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en groentenbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 23 kcal | 1% | 69 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |