Spruitjesstamppot met gember en geitenkaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Wok
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Schil de en snij ze in gelijke stukken.
    Kook de en de in een grote pan met ruim water in 15 - 20 minuten gaar.
    Schil de en rasp die fijn.
    Schil de appels en snij ze in grove blokjes.
    Verhit olie of boter in een wok of hapjespan en fruit hierin de , gember en heel zachtjes glazig.
    Voeg op het laatst de blokjes appel toe.
    Giet de en af en stamp ze fijn met / / , zodat een smeuiige puree ontstaat.
    Schep het appelmengsel er voorzichtig door en breng op smaak met zout.
    Snij de in stukjes en schep deze voorzichtig door de stamppot.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, room, geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Spruitjesstamppot met gember en geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Wij vonden het ook echt niet lekker. Volgens ons combineerde de geitenkaas niet goed met de spruitjes. Het leverde een muffige smaak op.
Tineke 2 december 2016
Ik vond dit recept niet lekker. Ondanks de bijzondere ingrediënten, vond ik de smaak saai.
Annelies 19 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
177 kcal
8%708 kcal
Vetten
9 g.
12%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spruitjesstamppot met gember en geitenkaas