Spruitjestaart

Ingrediënten

+ -
print

Deeg:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Maak de schoon, borstel de en kneed het .
  3. Kook de beetgaar in ca. 5 min.
  4. en laat ze uitlekken.
  5. Bak de spekjes uit en bak de champions.
  6. Rol het tot een lap en bekleed hiermee de springvorm.
  7. Verdeel de over de bodem van de vorm en schep er de spekjes en champions overheen.
  8. Meng in een kom de creme fraiche met de en de en giet het mengsel over de groenten.
  9. Laat de taart in ca. 40 min.
  10. gaar worden in de oven.
25
25
25

Variaties op Spruitjestaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spruitjestaart
VariatieAantalGang
Vegetarische Spruitjestaart1Vegetarisch

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • deeg, bakmeel, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg, kwark, kaas, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark, kaas, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kwark, kaas, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spruitjestaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heel erg lekker!
warry 5 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
615 kcal
30%2460 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spruitjestaart