Spruitjestaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van chrissie
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Maak de schoon, borstel de en kneed het .
- Kook de beetgaar in ca. 5 min.
- en laat ze uitlekken.
- Bak de spekjes uit en bak de champions.
- Rol het tot een lap en bekleed hiermee de springvorm.
- Verdeel de over de bodem van de vorm en schep er de spekjes en champions overheen.
- Meng in een kom de creme fraiche met de en de en giet het mengsel over de groenten.
- Laat de taart in ca. 40 min.
- gaar worden in de oven.
Variaties op Spruitjestaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Vegetarische Spruitjestaart | 1 | Vegetarisch |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- deeg, bakmeel, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- deeg, kwark, kaas, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark, kaas, parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kwark, kaas, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Spruitjestaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 615 kcal | 30% | 2460 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 60 g. | 23% | 240 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |