Stamppot andijvie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels en stamp deze.
  2. Voeg (warme) toe tot er een puree ontstaat

    Bak het spek, en paprika.

    Voeg de bij de puree en stamp deze goed door.
  3. Voeg het mengsel van spek, en paprika toe.

    Warm de stamppot nog even goed door en doe er een klein scheutje door.

    Eventueel zout en paper naar smaak toevoegen.
25
25
25

Variaties op Stamppot andijvie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stamppot andijvie
VariatieAantalGang
Stamppot Andijvie4Stamppotten
Stamppot andijvie met ongepaneerde schnitzel1Stamppotten
Stamppot andijvie met chorizo en champignons1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Stamppot andijvie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies
RESET

Stamppotten kunnen wel degelijk ingevroren worden zoals stamppot zuurkool, hutspot, andijvie of boerenkool. Dat doe ik regelmatig. Laat het ontdooien en dan gaat het de koekenpan in en opbakken. Het w... Lees reactie
Wil van Veen 26 januari 2014
Stampotten kunnen niet ingevroren worden. Aardappel gerechten lenen zich daar niet voor. Opbakken kan met toevoeging van jus getrokken van het spek uitbaksel met wat poeder toegevoegd en water, c.q. b... Lees reactie
John 17 januari 2014
Vraag: Kan ik een rest van de stamppot andijvie ook nog weer opbakken?
Hans Ebbing 8 december 2012
Zal het proberen want het lijkt me heerlijk.
Jannie 1 oktober 2012
Kan stampot andijvie ook ingevroren worden?
J. Koop 18 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
386 kcal
19%1544 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
44 g.
17%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot andijvie