Stamppot Andijvie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. lekker krokant bakken in eigen vet en uit laten lekken.
    braden.
    Aardappelpuree naar eigen wens maken.
  2. Of van aardappelen of lekker makkelijk uit een pakje.
  3. Door de puree een flinke scheut mayo voor de romige smaak.
    in kleine blokjes snijden.
    uit een zakje (of overgebleven ) warm maken.
    door de puree mengen samen met de (of deze ernaast serveren)
    Kleine blokjes op het bord verspreiden en hier de warme stamppot op serveren.
  4. Hierdoor smelt de een beetje.
    Beetje naar smaak erover.
  5. er evt nog bij.
    Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Stamppot Andijvie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stamppot Andijvie
VariatieAantalGang
Stamppot andijvie4Stamppotten
Stamppot andijvie met ongepaneerde schnitzel1Stamppotten
Stamppot andijvie met chorizo en champignons1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en spekjes
  • mayonaise en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Stamppot Andijvie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vind dit een geweldig recept ik maak het zelf ook vaak de andijvie stampot maar doe er dan een scheutje azijn en wat peper bij
14 augustus 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
504 kcal
25%2016 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
49 g.
18%196 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot Andijvie