Stamppot rauwe andijvie
- Herkomst Nederland
- Categorie Stamppotten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van marijkealders
- 5 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de en kook deze in een pan met ruim water en het bouillonblokje gaar.
Snijd de en de knoflook fijn.
Bak de en de knoflook heel even aan in een pan. - Bak de in een pan.
Giet de af en bewaar het kookvocht.
Stamp de en voeg de , knoflook en de (ook het vocht van de ) toe. - als de stamppot erg stevig is een beetje kookvocht toevoegen tot de juiste dikte.
- Op het laatst de door de stamppot roeren.
- Op smaak brengen met en .
Lekker met rookworst en gemarineerde speklappen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stamppot rauwe andijvie met kaas425m
-
Recept
Stamppot rauwe andijvie maar dan anders430m
-
Recept
Stamppot rauwe andijvie met shoarmavlees430m
-
Recept
Andijvie stamppot met Italiaanse gehaktballen430m
-
Recept
Stamppot andijvie met ongepaneerde schnitzel435m
-
Recept
Stamppot rauwe raapsteeltjes430m
Variaties op Stamppot rauwe andijvie
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Stamppot rauwe andijvie met kaas | 1 | Stamppotten |
Stamppot rauwe andijvie met shoarmavlees | 1 | Stamppotten |
Stamppot rauwe andijvie maar dan anders | 1 | Stamppotten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (5)
Stamppot rauwe andijvie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 164 kcal | 8% | 656 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |