Stamppot rauwe andijvie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en kook deze in een pan met ruim water en het bouillonblokje gaar.
    Snijd de en de knoflook fijn.
    Bak de en de knoflook heel even aan in een pan.
  2. Bak de in een pan.
    Giet de af en bewaar het kookvocht.
    Stamp de en voeg de , knoflook en de (ook het vocht van de ) toe.
  3. als de stamppot erg stevig is een beetje kookvocht toevoegen tot de juiste dikte.
  4. Op het laatst de door de stamppot roeren.
  5. Op smaak brengen met en .

    Lekker met rookworst en gemarineerde speklappen.
25
25
25

Variaties op Stamppot rauwe andijvie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stamppot rauwe andijvie
VariatieAantalGang
Stamppot rauwe andijvie met kaas1Stamppotten
Stamppot rauwe andijvie met shoarmavlees1Stamppotten
Stamppot rauwe andijvie maar dan anders1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Stamppot rauwe andijvie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies
RESET

Ik snijd 2 paprika's, aardappelen, zoute spekjes, champignons en ui. Gaar laten worden en dan de andijvie er door, heerlijk!
Karin 14 augustus 2013
Heerlijk dit gerecht, ik ga het meer maken we vonden het super.
Anneke 3 april 2013
Ik was een beetje terughoudend om van het 'standaard' stamppot rauwe andijvie recept af te stappen, maar ik heb het toch gedaan en ik ben er blij om! Het zoetige van de ui en de knoflook voegen absolu... Lees reactie
12 oktober 2011
Heeft heerlijk gesmaakt
20 september 2011
Lekker hoorrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
14 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
164 kcal
8%656 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot rauwe andijvie