Stamppot Snijbonen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de , halveer ze meerdere malen en spoel ze schoon.
  2. Maak van de hele kleine stukjes.
  3. Ik schaaf ze zeg maar met een heel scherp mesje.
  4. Ik dop ze eerst en dan schaaf ik ze van mij af tot ik hele kleine reepjes heb.
  5. Afspoelen en in de pan bij de doen.
  6. Omschudden en toevoegen zodat alles net onder staat.
  7. naar smaak toevoegen.
  8. Het ligt vaak aan de aardappel zelf ook hoeveel je nodig hebt, is persoons gebonden vind ik.
  9. en ook in het meekoken, geeft een gezellige geur in huis maar het maakt ook een soort van bouillon waardoor het er al lekker in trekt.
  10. en boontjes aan de kook brengen, op middelmatig vuur ongeveer 20 minuten a een half uurtje.
  11. Afgieten, nog even opkoken (op hoog vuur zonder deksel) daarna alles door elkaar stampen.
  12. Wederom naar smaak , , toevoegen en om het wat smeuïger te maken een scheutje en klontje toevoegen, eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Stamppot Snijbonen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stamppot Snijbonen
VariatieAantalGang
Stamppot snijbonen met witte bonen1Stamppotten
Stamppot snijbonen speciaal1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Stamppot Snijbonen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat ik in ALLE snijbonen-recepten mis, is een stuk mager spek dat wordt meegekookt met de bonen, terwijl juist DAT snijbonen lekker maakt!
B.from 8 december 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
113 kcal
5%452 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot Snijbonen