Stifado

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Snijd de gepelde en het vlees in grote dobbelstenen.
  3. Snijd de in blokjes.
  4. Bereiden:
  5. Verhit de olie en de in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin.
  6. Voeg de ui en de geperste knoflook toe en laat omscheppend een paar minuten meebakken.
  7. Voeg wat en , de tijm en de laurier toe en giet de bij het vlees.
  8. Breng aan de kook en draai het vuur laag.
  9. Laat met het deksel op de pan ca. 1 uur en 30 minuten stoven.
  10. Roer er de gezeefde , de en het door.
  11. Verwijder de .
  12. Verdeel, als vlees en saus goed zijn doorgewarmd, de fetablokjes op het gerecht.
  13. Dien de stifado op als de kaas begint te smelten.
  14. Geef er macaroni of een andere pastasoort bij.
25
25
25

Variaties op Stifado

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stifado
VariatieAantalGang
Stifado1Vlees
Stifado, griekse stoofschotel1Stoofschotels
Stifado met rundvlees1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Stifado heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Deze versie is echt heerlijk!
Diana 24 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
491 kcal
24%1964 kcal
Vetten
38 g.
55%152 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stifado