Stokbrood met danish blue en peer
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd het in dunne plakjes.
- Laat de uitlekken en snijd ze in dunne plakjes.
- Prak de met en door elkaar.
- Bestrijk de plakjes met het mengsel.
- Verdeel de plakjes peer erover en knip de erop.
- Bedruppel de plakjes met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Peer met Roquefort-roomkaas440m
-
Recept
Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden)41u10m
-
Recept
Crostini met rauwe ham en gemarineerde peer410m
-
Recept
Stokbrood met gerookte zalm415m
-
Recept
Kruidenfeta op stokbrood425m
-
Recept
Geroosterd stokbrood met champignons, olijven en zeekraal420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 165 kcal | 8% | 990 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 210 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |