Stooflapjes uit de snelkookpan
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van breemer
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Besmeer het vlees met de en braad het bruin in de boter.
De in ringen gesneden op lager vuur meebakken en al roerend de , de kruiden en de toevoegen. - De pan afsluiten en op druk brengen en de lapjes 50 minuten stoven.
- Voor het opdienen de jus eventueel binden met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Snelkookpan, runderlappen (draadjesvlees)41u
-
Recept
Hutspot met varkensreepjes uit de wok435m
-
Recept
Varkensbraadstuk uit de oven41u
-
Recept
Babi daging (fricandeau uit Indonesië)41u
-
Recept
Biefstuk uit Boulogne41u30m
-
Recept
Lamsrack uit de oven met paprika, sjalotjes en asperges41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter of margarine en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, azijn, maizena
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine en bouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 90 kcal | 4% | 360 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |