Stoofperen
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van biancalotte
- 6 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Peren schillen en alles in de pan doen.
- Eerst laten koken en dan op zacht vuur laten garen
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stoofperen met rode wijn41u
-
Recept
Stoofperen met witte wijn42u
-
Recept
Stoofperen41u10m
-
Recept
Stoofperen41u
-
Recept
Stoofperen42u30m
-
Recept
Stoofperen45m
Variaties op Stoofperen
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Stoofperen | 8 | Bijgerechten |
Stoofperen in een bakje | 1 | Nagerechten |
Stoofperen in rode wijn met chocolade | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in zoete wijn
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in zoete wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en zoete wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (6)
Stoofperen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 6 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 196 kcal | 9% | 588 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 54 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 26 g. | 29% | 78 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |