Stoofpot Facile

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Een echt zondagrecept.
  2. Lekker snel in de voorbereiding en dan op een laag vuurtje gaar stoven.
  3. Een snelle variatie op allerlei uitgebreide en moeilijke stoofpotjes.
  4. Snijd de en de knoflook zeer fijn en doe ze in 1 bakje.
  5. Snijd de fijn en zet hem apart.
  6. Snijd het vlees in blokken, niet te klein en niet te groot.
  7. Doe het halve blokje bouillon in het kokende water.
  8. Smelt de bakboter en de in de braadpan en voeg de uitjes, knoflook en spekjes toe.
  9. Bak het even aan en voeg dan het vlees toe.
  10. Schep het even om en doe daarna de en de toe.
  11. Strooi wat en over het geheel en voeg de toe.
  12. Hierna schenk je net zoveel rode erbij, totdat het vlees net onder "water" staat.
  13. Strooi een klein beetje over het geheel en roer het even door.
  14. Deze kun je eventueel aan het einde nog gebruiken als je de saus iets meer gebonden wilt hebben bij het opdienen.
  15. Voeg de en het laurierblad toe, deksel erop en stoven maar.
  16. Laat het gerecht minimaal 1,5 uur stoven, het liefst nog veel langer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
428 kcal
21%2568 kcal
Vetten
21 g.
31%126 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofpot Facile