Stoofpotje karbonade met gehakt en mosterd
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Karbonade recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Snijd de augruken in kleine stukjes.
- Was en hak de peterselie.
- Bak de karbonades aan elke zijde krachtig aan in de in een grote pan.
- Breng op smaak met en .
- Neem het vlees uit de pan en leg het in een grote ovenvaste vorm (met deksel) of in een braadslede.
- Rul het gehakt in het braadvet.
- Voeg de toe en bak ze glazig Voeg de en de peterselie toe en roer het erdoorheen.
- Blus af met 375 mililiter water en de , breng aan de kook en laat 1 minuut zachtjes koken.
- Breng op smaak met , en .
- Verdeel de gehaktroomsaus over de karbonades.
- Laat het vlees met het deksel op de pan ca. 1 uur en 45 minuten smoren in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
- Lat het gerecht de laatse 10 minuten zonder deksel verder garen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi masak mosterd (hamlapjes met mosterd smaak)455m
-
Recept
Varkensfilet met mosterd-uienroom41u30m
-
Recept
Gehaktbal met kaas en mosterd430m
-
Recept
Karbonade met gebakken ui en paprika445m
-
Recept
Speenvarken met wortelkroketjes en mosterd-augurksaus42u
-
Recept
Rosbief met mosterd41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 168 kcal | 8% | 672 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |