Stoofpotje met champignons
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Miss-piggy02
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit in een braadpan en bak de vleesblokjes rondom aan.
Voeg de uien en de toe en zet het vuur laag.
Laat het vlees drie uur zachtjes stoven.
Regelmatig doorroeren.
Giet het vlees en de uien over in een schaal en dek af met aluminiumfolie of iets met een deksel
Verhit in dezelfde braadpan één eetlepel .
Bak de al roerend aan.
Voeg de toe.
Doe de tomaten, , , , laurier, en erbij.
Goed doorroeren.
Doe de deksel op de pan en laat 15 minuten zachtjes koken.
Doe het vlees en de uien terug in de pan.
Roer alles goed door elkaar.
Doe de deksel terug op de pan en laat 30 minuten zachtjes stoven. - Garneren met en eventueel om pittiger te maken nog 1 theel toe.
Lekker met rijst of gekookte aardappelen.
Ook lekker om te maken
Variaties op Stoofpotje met champignons
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Runderstoofpotje met champignons | 1 | Stoofschotels |
Stoofpotje met champignons | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon en sambal
- groentebouillon en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- boter en groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 152 kcal | 7% | 608 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 27 g. | 10% | 108 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |