Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de , wortel en het vlees in kleine blokjes.
  2. Snijd de in plakken.
  3. Fruit de en de knoflook met de wortel en en het bouillonblokje.
  4. Bak daarna het vlees op laag vuur mee en maak op smaak met .
  5. Schenk water bij totdat alles onder water staat.
  6. Laat dit 3 a 4 uur op laag vuur stoven.
  7. Voeg daarna een glas water toe en het zakje van de Knorr.
  8. Kijk zelf hoe dik je de saus wil en laat het nog 15 minuten zakjes doorkoken.
  9. Voila.
  10. Lekkere verse stoof voor over een frietje!
  11. Bij mij thuis een succes!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Soortgelijke maak ik ook al een tijdje, ik gebruik alleen nooit zakjes met kruiden. Mijn ervaring is dat het het lekkerst wordt als je gewoon zelf kruiden toevoegd. Standaard bieslook, peterselie, ke... Lees reactie
Wendy 24 maart 2013
Vanavond gegeten, man en zoon zeer verguld. Ik kreeg van zoonlief een 8, als ik er geen sla bij had geserveerd zelfs een 10. Manlief gaf geen cijfer maar bordje leeggeschraapt vind ik wel minimaal e... Lees reactie
Leonidas 4 december 2011
Wees voorzichtig dat het vlees niet droog wordt.
9 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
32 kcal
1%128 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook