Stoofpotje parelhoen en basilicum

Ingrediënten

+ -
print

Voor de salade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Snij de parelhoen in stukken.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en snij deze in stukjes.
    Was het bosje basilicum en pluk de blaadjes los.
    Pers de uit en bewaar het sap.
    Wrijf de parelhoen stukken met in.
    Verhit in een braadpan 4 eetlepels olie.
    Fruit de knoflook en licht aan.
    Neem de knoflook en uit de braadpan en zet deze apart.
    Voeg de stukken vlees toe en braad deze rondom bruin.
    Voeg de knoflook en toe aan het geheel.
    Voeg de , tomaat en basilicumblaadjes toe en laat het vlees zachtjes gaar worden.
    Meng voor de salade intussen de met de basilicumblaadjes.
    Besprenkel met de en een druppel citroensap.
    Voeg wat en toe naar smaak.
    En strooi de erover.
    Verdeel het gerecht over diepe borden en geef de salade er apart bij.
    Lekker met geroosterd brood besprenkeld met en bestrooid met zeezout.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
96 kcal
4%384 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofpotje parelhoen en basilicum