Stoofschotel met rundvlees en sperziebonen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Verwijder de zaden uit de en snijd deze in ringetjes.
    Snijd het vlees in blokjes, bestrooi met gemalen en laat gedurende 15 minuten marineren.
    Haar de en breek deze klein.
    Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 10 minuten aan.
    Voeg de , knoflook, , en toe.
    Roer goed door en voeg water toe tot het vlees net ondergedompeld is.
    Sluit de pan af met een deksel.
    sudder het vlees in 90 minuten gaar en roer af en toe om.
    Voeg, als het nodig is, water toe.
    Voeg na 80 minuten de toe en laat meekoken.
    Breng op smaak met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Stoofschotel met rundvlees en sperziebonen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik neem aan dat hier bedoeld wordt, dat het vlees 90 minuten zacht moet sudderen ... en niet koken, zoals in het recept staat. Het klinkt erg lekker, ik ga het zéker proberen!
Maria 8 augustus 2012
Ja deze stoofschotel ga ik proberen lijkt me lekker. Zonder koek gewoon ouderwets lekker!
Jozet Doornebosch 19 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
418 kcal
20%1672 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofschotel met rundvlees en sperziebonen