Stoofschotel uit Finland

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in kleine reepjes en het spek in kleine blokjes.
    De aardappelen schillen en in dikke plakken snijden.
    De in ringen snijden.
    De in dunne reepjes snijden
    Eerst de spekblokjes bakken.
    Bak dan de reepjes varkenslap er na 2 minuten bij.
    Voeg de wortels en erbij.
    Voeg en naar smaak toe samen met 1,5 deciliter water.
    Laat dit 20 minuten stoven.
    Voeg de en toe.
    Schep alles goed om en laat het nogmaals 20 minuten stoven.
    Tijdens de tweede keer stoven niet meer omscheppen en opdienen in de pan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Stoofschotel uit Finland heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6.7 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik heb dit recept gekregen van een bevriende Finse familie ergens een kleine 40 jaar geleden we eten dit met enige regelmaat en het blijft ond goed bevallen
jaccor 26 februari 2017
Ik maak dit recept al zo'n 33 jaar. Ooit uit de krant gehaald van een rubriek van Hans Belterman. Het is elke keer weer een succes als ik visite krijg en dit serveer.
Jobeja 19 februari 2017
Wij zaten ons af te vragen wat er Fins aan was?
Robert 21 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
293 kcal
14%1172 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofschotel uit Finland