Stoofvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. De snijden.
    Snijd het vlees in stukken.
    Bestrooi het met wat , en de stoverijkruiden (wanneer deze kruiden al bevatten, hoeft er geen extra op het vlees.
    Braad het vlees aan.
    Blus het met het donkere kasteelbier.
    Voeg dan het laurierblad en de 2 toe.
    Laat het vlees op klein vuurtje gedurende minimaal 2 uur gaar sudderen.
    De saus binden en eventueel 1 runderbouillonblokje bijvoegen.
25
25
25

Variaties op Stoofvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stoofvlees
VariatieAantalGang
Stoofvlees4Vlees
Vlaams stoofvlees4Vlees
Italiaans Stoofvlees3Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Stoofvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Misschien is het verstandig om de hoeveelheden te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Laat dit ook zien aan mensen De meeste mensen kunnen hier niets mee en voor rundvlees lijkt me 1 uur ve... Lees reactie
jaccor 21 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
7 kcal
0%28 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofvlees