Stoverij

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in grove blokken.
  2. Snijd de ui in dikke ringen.
  3. Smelt een klont in de pan en bak daar het vlees rondom aan.
  4. Bestrooi ondertussen met en .
  5. Bak de mee.
  6. Voeg dan het toe en de laurier.
  7. Doe er zoveel water bij dat het geheel net onder staat.
  8. Breng aan de kook, zet dan het vuur laag en laat het ongeveer 2 uur stoven.
  9. Voeg dan de ontbijkkoek in blokjes toe en laat het nog een half uur mee pruttelen.
  10. Roer alles goed door, de koek moet helemaal "opgelost" zijn.
  11. Het liefst een dag van te voren maken.
  12. Lekker met aardappelpuree/dikke frieten, groene salade/sperziebonen en appelmoes (met stukjes ananas erdoor!).
  13. Door de koek, bakt de boel nogal snel aan, pas dus op met opwarmen.
25
25
25

Variaties op Stoverij

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stoverij
VariatieAantalGang
Gentse stoverij1Stoofschotels
Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtkoek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in flesje bier
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in flesje bier
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
143 kcal
7%858 kcal
Vetten
3 g.
5%18 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoverij