Stracciatellamuffins

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Sla de halfstijf en voeg de en de toe, roer goed.
    Splits de en roer de eidooiers door het slagroommengsel.
    Voeg de en het toe en roer alles goed door.
  3. Sla de eiwitten stijf en roer ze samen met de door het deeg.
    Schuif steeds 2 muffinbakvormpjes in elkaar zodat je 12 bakvormpjes hebt.
  4. Zet ze op een bakblik en schep het deeg tot 1 cm onder de rand in de vormpjes.
  5. Bak de muffins 20 minuten in de oven en laat afkoelen.
    Snijd de muffins overlangs doormidden.
  6. Sla de stijf en roer de hagelslag erdoor.
  7. Vul de muffins met de en versier de bovenkant ermee.
  8. Bestrooi het geheel met hagelslag.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder en hazelnootpasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
265 kcal
13%3180 kcal
Vetten
15 g.
22%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
11 g.
12%132 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stracciatellamuffins