Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenjongens (rozijnen op brandewijn) recept
Boerenjongens (rozijnen op brandewijn) recept

Boerenjongens (rozijnen op brandewijn)


Ingrediënten


43

Bereidingswijze


Ontdoe de rozijnen van de steeltjes, was ze zorgvuldig en laat ze uitlekken. Breng 2,5 deciliter water aan de kook en los hierin de suiker op. Neem de pan van het vuur en doe onmiddelijk de rozijnen in het hete suikerstroopje zodat ze kunnen wellen. Voeg vanillestokje en pijpkaneel toe en sluit de pan met het deksel. Laat dit alles 24 uur zo staan. Doe het over in een goed schoon gemaakt stopfles en schenk de brandenwijn erop. Na één tot drie maanden gebruiken. Hoe langer het staat, des te lekkerder wordt het.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenjongens (rozijnen op brandewijn) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven